2023-24 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı için ön kayıtlarımızı online olarak gerçekleştireceğiz.

Okulumuza kayıt yaptırmak isteyen velilerimizin aşağıda yer alan bilgileri doğru bir şekilde  doldurarak ön kayıt işlemlerini yaptırmaları ve sonrasında okul idaresinin telefon ile arayarak okula davet ettiği tarihlerde okulumuza gelerek kesin kayıt evraklarını doldurmaları gerekmektedir.

*Yarım Gün Eğitim (Sabahçı veya Öğleci) Ücretsiz olacaktır.

*Tam gün olarak eğitim almak isteyen çocuklarımız hem Yarım Gün hem de Çocuk Kulubüne kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

-Çocuk Kulübü Ücreti: (Temmuz ayı enflasyon oranına göre güncellenecektir.)

-Çocuk Kulubü açabilmemiz için okulumuzda uygun dersliklerin olması gerekmektedir.

Öğrenci sayıları fazla olması ve kulüp açabileceğimiz dersliğimizin olmaması durumunda Çocuk Kulübü açılamayacaktır.

* Kayıtlarda öncelik sırası 5 Yaş Yarım Gün, sonra 4 Yaş Yarım Gün, sonra 3 Yarım Gün şeklinde olacaktır.

* Yaş gruplarında kontenjanı dolması durumunda  öncelik hakkı kayıtlarını erken tarihte yaptıran velilerimize ait olacaktır.

ÖN KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ